dilluns, 19 d’octubre del 2009

Te raó en Lluís, ja ha arribat la tardor. Es nota la baixada de les temperatures, però ha estat quasi be d'un dia per l'altre. Crec que m'he refredat. Clar, de dia fa sol, et treus la roba. Es fosquet refresca i alà ! ja la dus.

Amb el final de l'estiu comença altra vegada la rutina. Els al·lots a l'escola, als més grans s'ens han acabat les vacances (o no) al manco les d'estiu.... i hem d'ocupar el temps lliure en altres coses fora anar a la platja, a passejar fins tard per pendre la fresca,...

Jo m'he apuntat a ball de bot. Em feia una enveja veure la gent a les ballades i jo que no sabia donar una passa. Ja ho tenia pensat de feia un temps, que m'hi apuntaria. Ara duc tres classes i em fa l'efecte que mai n'he de saber, però pens que tot serà qüestió de temps i constància i prest m'arrancaré a qualque plaça.

Al mateig centre que vaig a ballar, el dimarts hi ha curs de cuina vegetariana. L'altre dia vaig fer una quiche boníííííííssssssiiiiima, bono va ser més bona la que va fer na Orquídea (la cuinera) a classe.

Algun cap de setmana d'excursió. L'altre dia a Ternelles, camí pseudo públic, del que se'n reclama que sigui públic total.

1 comentari:

Marga ha dit...

Hola carinyo, m'encanta l'energia que transmets. Cada vegada estic més convenÇuda que optar per Mallorca, ha estat una bona ideia. I això que jo n'era un poc contrària. supòs que per l'egoisme de que no fossis aprop. Ara veig que el contacte no es perd i tú eta feliça. Una abraçada, Marga