dilluns, 19 d’octubre del 2009anna

anna
Te raó en Lluís, ja ha arribat la tardor. Es nota la baixada de les temperatures, però ha estat quasi be d'un dia per l'altre. Crec que m'he refredat. Clar, de dia fa sol, et treus la roba. Es fosquet refresca i alà ! ja la dus.

Amb el final de l'estiu comença altra vegada la rutina. Els al·lots a l'escola, als més grans s'ens han acabat les vacances (o no) al manco les d'estiu.... i hem d'ocupar el temps lliure en altres coses fora anar a la platja, a passejar fins tard per pendre la fresca,...

Jo m'he apuntat a ball de bot. Em feia una enveja veure la gent a les ballades i jo que no sabia donar una passa. Ja ho tenia pensat de feia un temps, que m'hi apuntaria. Ara duc tres classes i em fa l'efecte que mai n'he de saber, però pens que tot serà qüestió de temps i constància i prest m'arrancaré a qualque plaça.

Al mateig centre que vaig a ballar, el dimarts hi ha curs de cuina vegetariana. L'altre dia vaig fer una quiche boníííííííssssssiiiiima, bono va ser més bona la que va fer na Orquídea (la cuinera) a classe.

Algun cap de setmana d'excursió. L'altre dia a Ternelles, camí pseudo públic, del que se'n reclama que sigui públic total.